Η Έλλη Παπαγγελή στην DHI

papageli elli

Η Έλλη Παπαγγελή στην DHI

21 Jan 2018

Η Έλλη Παπαγγελή εμπιστεύτηκε την DHI για PRP Θεραπεία και Μεταμόσχευση μαλλιών και περιγράφει την εμπειρία της.

Από το 2013 η κλινική της DHI Θεσσαλονίκης πρωταγωνιστεί στην έρευνα, διάγνωση και τις πρωτοποριακές τεχνικές στις θεραπείες της τριχόπτωσης μέσα από προσωποποιημένα προγράμματα. Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε ένα φιλικό ιατρικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής καθιστούν τη μπουτίκ κλινική της Θεσσαλονίκης, μία από τις τέσσερις παγκοσμίως του ελληνικού ιατρικού ομίλου DHI Global Medical Group την πρώτη επιλογή για άνδρες και γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Πρόσφατα την πόρτα της DHI Θεσσαλονίκης στην οδό Αγίας Σοφίας 37 πέρασε το γνωστό μοντέλο Έλλη Παπαγγελή, η οποία εμπιστεύτηκε τη φροντίδα των μαλλιών της στους γιατρούς και το προσωπικό της κλινικής.
«Έχω παρατηρήσει πως οι τρίχες των μαλλιών μου έχουν αδυνατίσει σε σημαντικό βαθμό. Επίσης, αντιμετωπίζω έντονη τριχόπτωση κυρίως σε περιόδους στρες και πόσο μάλλον λόγω της δουλειάς μου, τα μαλλιά μου επιβαρύνονται από το συνεχές styling και τις βαφές. Έχοντας ακούσει πόσο σημαντική είναι η πρόληψη για την υγεία μας, πήρα την απόφαση να φροντίσω ένα τόσο σημαντικό και όμορφο κομμάτι μου, τα μαλλιά μου», τόνισε η Έλλη Παπαγγελή.

Όπως εξηγεί, πληροφορήθηκε για το σημαντικό έργο της DHI πάνω σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και θέλησε να πάρει μια εξειδικευμένη γνώμη για την υγεία των μαλλιών της. «Η DHI Θεσσαλονίκης προφέρει κάτι μοναδικό κατά τη γνώμη μου: oλιστική αντιμετώπιση. Διάγνωση με το βιολογικό τεστ μαλλιών και μεσοθεραπεία μαλλιών (PRP) για βελτίωση της υγείας της τρίχας. Με συμβούλεψαν με αντιοξειδωτικό διαιτολόγιο και βιταμίνες ώστε να βελτιώσουμε τις τιμές του οξειδωτικού στρες», αναφέρει.

Ένα μήνα μετά την επιδιόρθωση της hairline της, μας λέει πόσο ευχαριστημένη νιώθει με το δώρο που έκανε στον εαυτό της. « Η διόρθωση της hairline μου ήταν μια ευχάριστη εμπειρία, καθόλου επίπονη και το προσωπικό με έκανε να νιώσω μεγάλη ασφάλεια. Επέλεξα την DHI γιατί όλο το προσωπικό της απαρτίζεται από επιστήμονες και είναι στο χώρο 48 χρόνια. Με τη μέθοδο που χρησιμοποιεί την επόμενη μέρα της μεταμόσχευσης επέστρεψα στις δουλειές μου. Με μια φράση θα πω ότι έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου!».

Chat with us via whatsapp

Chat with us via whatsapp