Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις για μεταμόσχευση μαλλιών

Σε ποια ηλικία μπορώ να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών;

 

Οι ηλικίες των ασθενών που δεχόμαστε στην DHI, κυμαίνονται από 18 έως 65 χρονών.

Για την μεταμόσχευση μαλλιών χρειάζεται να έχει προηγηθεί ξύρισμα;

 

Με τα καινούργια πρωτόκολλα που εφαρμόζουμε στην DHI, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι εφικτή είτε έχετε κουρευτεί είτε όχι, συνεπώς δεν χρειάζεται να έχετε ξυριστεί πριν την μεταμόσχευση, εκτός και αν το επιθυμείτε.

Οι τρίχες που έχουν εμφυτευτεί αναπτύσσονται όπως τα υπόλοιπα μαλλιά;

 

Ναι. Στην μεταμόσχευση μαλλιών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά υγιή τριχοθυλάκια, τα οποία εκ γενετής τους αναπτύσσονται φυσιολογικά και δεν πέφτουν.
 

Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών της DHI πονάει;

 

Αν θέλετε την πιο ανώδυνη Μεταμόσχευση Μαλλιών, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Οι μοντέρνες τεχνικές που χρησιμοποιούμε στην DHI είναι τόσο ανώδυνες, που πολλοί ασθενείς μας βλέπουν τηλεόραση, απολαμβάνουν ένα γεύμα ή… κοιμούνται!

Πώς γίνεται η μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική της DHI;

 

Στην διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών, χρησιμοποιούμε το DHI implanter, ένα ειδικό εργαλείο με διάμετρο έως 1 χιλιοστό, το οποίο εμφυτεύει τα τριχοθυλάκια στην λήπτρια περιοχή, ανώδυνα και χωρίς τομές.

Μετά από τι χρονικό διάστημα θα δω αποτελέσματα;

 

Μέσα σε μόλις 2 μήνες από τη μεταμόσχευση, θα αρχίσετε να βλέπετε την ανάπτυξη των μαλλιών σας, ενώ σε 12 μήνες θα έχετε το τελικό αποτέλεσμα.
 

Ανησυχώ για μακροχρόνιες επιπλοκές από την τοπική αναισθησία.

 

Δεν χρειάζεται να φοβάστε, καθώς η τοπική αναισθησία που πραγματοποιούμε στις θεραπείες μας είναι ασφαλής και δεν φέρνει επιπλοκές.
 

Τα εργαλεία DHI για τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι μιας χρήσης;

 

Στην DHI ακολουθούμε αυστηρά πρωτόκολλα. Κάθε εργαλείο που χρησιμοποιούμε είναι ολοκαίνουργιο και με τη λήξη της θεραπείας το καταστρέφουμε, πολλές φορές μπροστά στους ασθενείς.

Πρέπει να προσέξω κάτι πριν από την μεταμόσχευση;

Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που χρησιμοποιούμε στην DHI, δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προφύλαξη πριν από το ραντεβού σας. Το μόνο που είναι καλό να προσέξετε για να αποφύγετε πιθανή αιμορραγία, είναι να μην έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο αντιπηκτικό προϊόν τουλάχιστον 7 ημέρες πριν τη θεραπεία.

Τα εργαλεία DHI για τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι μεγάλα;

 

Το DHI implanter, το εργαλείο που χρησιμοποιούμε για την μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI, έχει διάμετρο ίσης ή και μικρότερης του ενός χιλιοστού.
 

Μετά την μεταμόσχευση, πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να γυρίσω στην δουλειά μου;

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασιακή σας καθημερινότητα την επόμενη κιόλας ημέρα, με προσοχή να μην εκτεθείτε στον ήλιο. Για δραστηριότητες όπως η γυμναστική και το κολύμπι, καλό είναι να περιμένετε ένα 15νθήμερο και για έντονη γυμναστική γύρω στις τέσσερις εβδομάδες.

Πώς κάθεται ο ασθενής όταν γίνεται η μεταμόσχευση;

 

Όταν παίρνουμε τριχοθυλάκια από την δότρια περιοχή, ο ασθενής ξαπλώνει μπρούμυτα και όταν εμφυτεύουμε τα μοσχεύματα στη λήπτρια περιοχή, ανάσκελα.

Μετά τη μεταμόσχευση θα χρειαστώ φάρμακα;

 

Με την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης μαλλιών, θα χρειαστεί να πάρετε αντιβίωση για μόλις τρεις ημέρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί κορτιζόνη και παυσίπονα για λίγες ημέρες.

Πώς μετράτε τις τρίχες προτού εμφυτευτούν;

 

Μόλις αφαιρέσουμε τις τρίχες από την δότρια περιοχή, το έμπειρο νοσηλευτικό μας προσωπικό τις μετράει μέσα από ένα μικροσκόπιο.

Μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές μετά την μεταμόσχευση μαλλιών;

 

Οι περισσότεροι ασθενείς δεν εμφανίζουν επιπλοκές. Σε ορισμένες περιστάσεις, έχει παρουσιαστεί κεφαλαλγία, οίδημα, κνησμός ή ευαισθησία στην περιοχή όπου έγινε η εμφύτευση. Τότε, θα χρειαστεί να λάβετε φάρμακα με τη συνταγή που θα πάρετε από τον γιατρό μας.
 

Πόσο βαθιά εισχωρούν τα μοσχεύματα;

 

Το βάθος των μοσχευμάτων φτάνει περίπου τα 4 με 5 mm.
 

Η μεταμόσχευση θα επηρεάσει τα μαλλιά που ήδη έχω;

 

Η τεχνική που χρησιμοποιούμε (DHI Direct) εξασφαλίζει την προσεγμένη και ασφαλή τοποθέτηση των μοσχευμάτων σε συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ τους, ώστε να μην επηρεαστούν ούτε τα ίδια τα μοσχεύματα ούτε οι υπάρχουσες τρίχες. Έτσι, προλαμβάνεται και η απώλεια μαλλιών από σοκ (shock loss).

Πώς επιλέγεται η κατεύθυνση που θα εισχωρήσει το μόσχευμα;

 

Τα μοσχεύματα συνηθίζεται να εισχωρούν με κλίση ανάλογη των υπόλοιπων τριχών. Για τη σωστή κατεύθυνση, το βάθος, την κλίση και μια απόλυτα φυσική εμφάνιση φροντίζει το DHI implanter.
 

Αφού γίνει η μεταμόσχευση μαλλιών, είναι απαραίτητο να πάρω κάποιο ειδικό σαμπουάν;

 

Μόλις ολοκληρώσετε τη θεραπεία σας, σας προτείνουμε να επιλέξετε κάποιο από τα προϊόντα της σειράς DHI, όπως το DHI Extra Mild Shampoo, που φροντίζει και δυναμώνει τα μαλλιά, με βελτιωμένη σύνθεση και φυσικά συστατικά από τη Μεσόγειο

Πρέπει να περάσει συγκεκριμένος χρόνος από την αφαίρεση μέχρι την τοποθέτηση των μοσχευμάτων;

 

Καλό είναι να μην ξεπεραστούν οι 6 ώρες και η θερμοκρασία στην οποία φυλάσσονται τα τριχοθυλάκια ιδανικά να μην ξεπερνά τους τέσσερις βαθμούς Κελσίου.

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp