Σαμπουάν και Λοσιόν DHI

< Προβολή όλων των θεραπειών

Θεραπεία Σαμπουάν και Λοσιόν DHI


To DHI Medical Group σχεδίασε μια καινούργια σειρά σαμπουάν και λοσιόν που σας βοηθούν να προστατευθείτε από την τριχόπτωση. Τα προϊόντα περιέχουν φυσικά συστατικά, χωρίς parabens από τη Μεσόγειο και μια ειδική σύνθεση που δυναμώνει και τονώνει τα μαλλιά. Όλα τα προϊόντα είναι ιδανικά για κάθε τύπο μαλλιών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες.

Τα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης της DHI περιέχουν την πιο πρόσφατη γενιά ολιγοπεπτιδίων, η οποία προστατεύει τα μαλλιά από την τριχόπτωση και προσφέρουν αποτελεσματική προστασία και ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής.

DHI Shampoos

Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης 

Τα σαμπουάν της DHI περιέχει την πιο πρόσφατη γενιά ολιγοπεπτιδίων, η οποία προστατεύει τα μαλλιά από την τριχόπτωση, τονώνει τις τρίχες και είναι κατάλληλο για κανονικά, ξηρά και λιπαρά μαλλιά.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ONLINE

Αντιοξειδωτική Λοσιόν

Η αντιοξειδωτική λοσιόν κατά της τριχόπτωσης της DHI περιέχει την πιο πρόσφατη γενιά ολιγοπεπτιδίων, η οποία προστατεύει τα μαλλιά από την τριχόπτωση, αλλά και εκχυλίσματα ginseng, τα οποία ενισχύουν την κυκλοφορία και την ανάπτυξη του τριχωτού της κεφαλής.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ONLINE

 

DHI Antioxidant lotion
DHI Extra mild shampoo

Εξαιρετικά 'Ηπιο σαμπουάν

Το σαμπουάν για ευαίσθητη επιδερμίδα της DHI διαθέτει συστατικά για ήπιο καθαρισμό, τα οποία δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα. Δυναμώνει τις τρίχες, προστατεύει τα μαλλιά από την τριχόπτωση και είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες ή επιδερμίδες όπου έχει πραγματοποιηθεί εμφύτευση μαλλιών.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ONLINE

 

 

Καταπραϋντική Λοσιόν

Λοσιόν ιδανική για χρήση μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών με αντιερεθιστική δράση, άμεση και παρατεταμένη ανοσοπροστασία, αντιαλλεργική και αντιφλεγμονωδη δράση, ενυδάτωση & προστασία.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ONLINE

 

 
DHI Soothing Lotion
dhi supplement

DHI Συμπλήρωμα Διατροφής

Συμπλήρωμα διατροφής για την αναζωογόνηση των μαλλιών από τη DHI. Μια προηγμένη, εξαιρετικά αποτελεσματική φόρμουλα ανάπτυξης μαλλιών που έχει σχεδιαστεί για να θρέψει, να τονώσει και να υποστηρίξει την ανάπτυξη τριχών από μέσα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ONLINE

 

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp