Βάζουν μαλλιά λόγω lockdown! Η εξήγηση και τα οφέλη

dhi hair design

Βάζουν μαλλιά λόγω lockdown! Η εξήγηση και τα οφέλη

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

 

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Οι άντρες δεν φοβούνται μόνο τον Covid 19 αλλά και την τριχόπτωση. Γιατί κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών εν μέσω καραντίνας και ποιά τα οφέλη της κίνησής τους;

Αλλαγές στις συνήθειες και στις προτεραιότητες χιλιάδων ανδρών φαίνεται πως έχει φέρει το lockdown αφού πλέον, ολοένα και περισσότεροι αφιερώνουν πιο ουσιαστικό χρόνο στον εαυτό τους, σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν την ψυχολογία αλλά και την εξωτερική τους εμφάνιση.

Και αν το πρώτο lockdown της περασμένης άνοιξης ήταν μια καλή αφορμή να γνωρίσουν και να μυηθούν στη - μέχρι πρόσφατα άγνωστη για αυτούς - σωματική άσκηση, το τωρινό αποτελεί μια καλή ευκαιρία να προχωρήσουν σε ακόμη πιο δραστικές κινήσεις, όπως η θεραπεία της τριχόπτωσης τους μέσω της μεταμόσχευσης μαλλιών.

image004.jpg

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε πρόσφατη μελέτη Αμερικανών επιστημόνων που δημοσιεύθηκε στους New York Times, το άγχος της πανδημίας επηρεάζει καταλυτικά την υγεία των μαλλιών καθώς τους τελευταίους μήνες, έχει διαπιστωθεί πολύ μεγάλη αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που χάνουν αφύσικες ποσότητες τριχών, με το ποσοστό αυτό να είναι ακόμη υψηλότερο στην κατηγορία όσων νόσησαν από Covid 19 και τελικά ανάρρωσαν.

Την ίδια στιγμή, στη χώρα μας, εκατοντάδες άνδρες προχωρούν σε μεταμοσχεύσεις μαλλιών, προκειμένου να καταπολεμήσουν την τριχόπτωση και παράλληλα, να μειώσουν το πανδημικό στρες, βελτιώνοντας την εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία τους.

Αυτό άλλωστε μαρτυρούν τα στοιχεία από τα κέντρα θεραπείας τριχόπτωσης που εν μέσω καραντίνας, εξακολουθούν να εκτελούν δεκάδες περιστατικά σε καθημερινή βάση, ακολουθώντας εξαιρετικά αυστηρά πρωτόκολλα που διασφαλίζουν την ασφάλεια των ασθενών τους.

unnamed-1q9VP.jpg

Απίστευτο και όμως πραγματικό αποτέλεσμα μεταμόσχευσης μαλλιών

Μεταμόσχευση μαλλιών εν μέσω lock down: 

Τι λένε οι ειδικοί

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ειδικοί του DHI Global Medical Group, του μεγαλύτερου ιατρικού οργανισμού για την διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης, το τελευταίο διάστημα, περισσότεροι άνδρες προχωρούν σε μεταμόσχευση μαλλιών, εκμεταλλευόμενοι το lockdown. Γιατί συμβαίνει όμως αυτό;

«Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά τα περιοριστικά μέτρα και το καθεστώς της τηλεργασίας, δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για όσους θέλουν να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών. Αυτό συμβαίνει γιατί πλέον, έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο σε σχέση με πριν και κυρίως, δεν χρειάζεται να πάνε στον φυσικό χώρο εργασίας τους αμέσως μετά τη συνεδρία. Σήμερα, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια πολύ απλή και προσιτή διαδικασία, που εκτελείται από έμπειρους γιατρούς και προσφέρει εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα

Η μεγαλύτερη ανησυχία των ασθενών είναι να μην γίνει αντιληπτό στους συναδέλφους και στους γνωστούς τους. Αυτή την περίοδο, δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα αφού πολλοί πλέον εργάζονται από το σπίτι τους. Έτσι, το μόνο που χρειάζονται είναι μια ημέρα άδεια από την εργασία τους. Φαίνεται πως πολλοί εκμεταλλεύονται αυτή την συγκυρία και κάνουν πράξη κάτι που είχαν στο μυαλό τους εδώ και πολύ καιρό» αναφέρουν οι ειδικοί της DHI.

unnamed-1-beW2T.jpg

Πριν και μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών

Πρώτα η ασφάλεια

Μια απλή επίσκεψη για δωρεάν διάγνωση της τριχόπτωσης, είναι αρκετή για να διαπιστώσει κάποιος τα εξαιρετικά αυστηρά μέτρα προστασίας και ασφάλειας που έχουν θεσπιστεί λόγω της πανδημίας του Covid. 

Πλέον, η είσοδος στο κέντρο της DHI συνοδεύεται από θερμομέτρηση ενώ η υποχρεωτική χρήση μάσκας, τα αντισηπτικά, τα ειδικά ποδονάρια αλλά ακόμη και οι ειδικές στολές μιας χρήσης, συνθέτουν το σκηνικό που συναντούν οι ασθενείς όταν εισέρχονται στο κτίριο.

«Η αλήθεια είναι πως για εμάς, η ασφάλεια των ασθενών αλλά και του προσωπικού μας, αποτελούσε πάντα απόλυτη προτεραιότητα. Άλλωστε, είμαστε ο πρώτος ιατρικός οργανισμός στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών που έχει θεσπίσει αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας, σε όλους τους τομείς και σε κάθε στάδιο της διαγνωστικής ή θεραπευτικής διαδικασίας. Ασφαλώς, πλέον έχουμε λάβει ακόμη περισσότερα μέτρα που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την προστασία όσων μας επισκέπτονται» δηλώνουν οι ειδικοί της DHI, που μας αποκαλύπτουν ότι πλέον και λόγω των περιοριστικών μέτρων, εκτελούνται ακόμη και online δωρεάν εκτιμήσεις τριχόπτωσης, οι οποίες πραγματοποιούνται διαδικτυακά μέσω skype, whats app και άλλων δημοφιλών εφαρμογών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες τριχόπτωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα ήταν καλό να επικοινωνήσουν απευθείας με τους ειδικούς της DHI Θεσσαλονίκης καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο (τηλ. 2310 224693), στέλνοντας email στο info@dhithessaloniki.gr ή μέσω του www.dhithessaloniki.gr

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp