Ψεύτικες κλινικές DHI στην Τουρκία

FAKE DHI CLINICS

Ψεύτικες κλινικές DHI στην Τουρκία

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Παράνομες κλινικές, τραγικά αποτελέσματα και κίνδυνοι για την υγεία των ασθενών!

Τα τελευταία χρόνια, η Τουρκία έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για όσους αναζητούν μια οικονομική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης. Δυστυχώς, λίγοι γνωρίζουν ότι η μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία ενέχει τεράστιους κινδύνους όχι μόνο για τα μαλλιά τους αλλά για τη γενική υγεία τους και φυσικά για την ασφάλειά τους. Σήμερα, στην Τουρκία, υπάρχουν εκατοντάδες κλινικές που προσφέρουν μεταμόσχευση μαλλιών σε «φθηνή τιμή». Ενώ ο παραδοσιακός τουρισμός στη γειτονική χώρα παρουσιάζει απότομη πτώση, κυρίως λόγω του ασταθούς περιβάλλοντος που διαμορφώθηκε από τις συνεχιζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις και την αντιευρωπαϊκή πολιτική, χιλιάδες ασθενείς από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή επιμένουν να ταξιδεύουν στη χώρα για να πραγματοποιήσουν φθηνές μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Αλλά έχουν επίγνωση των κινδύνων που αντιμετωπίζουν;

 

Παράνομες κλινικές, τραγικά αποτελέσματα

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τουλάχιστον το 60% των εκτιμώμενων 500 κλινικών που λειτουργούν στην Τουρκία είναι παράνομες και επομένως δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο. Ουσιαστικά, αυτά είναι μη πιστοποιημένα "κέντρα" που δεν σέβονται τους βασικούς κανόνες υγιεινής και στα οποία οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών δεν εκτελούνται από γιατρούς αλλά από νοσηλευτές, πολλές φορές ανειδίκευτους, ακόμη και από κομμώτριες!

Έτσι, στις περισσότερες περιπτώσεις, το αποτέλεσμα αυτών των μεταμοσχεύσεων μαλλιών είναι τραγικό και συχνά μη αναστρέψιμο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές αναφορές ασθενών που παραπονέθηκαν ότι έχουν υποστεί θύματα με αποτέλεσμα την απώλεια των χρημάτων τους ή ακόμη και ότι με κίνδυνο τη ζωή τους λόγω τραγικών λαθών και παραλείψεων που έγιναν κατά τη μεταμόσχευση μαλλιών.

 

Υπάρχει DHI κλινική στην Τουρκία;

Συχνά, πολλοί ασθενείς ρωτούν αν υπάρχει κλινική DHI στην Τουρκία. Η απάντηση είναι όχι! Και όμως, δεκάδες κλινικές στην Τουρκία ισχυρίζονται ότι προσφέρουν τα προηγμένα πρωτόκολλα της DHI με πολύ υψηλότερο κόστος από οποιαδήποτε άλλη τεχνική (FUE, FUT). Φυσικά, αυτή είναι μια κακή απομίμηση που δεν έχει καμία σχέση με την DHI και τα πρωτόκολλα Direct Hair Implantation.

Μια online περιήγηση στις κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών της Τουρκίας είναι αρκετή για να αποκαλύψει το μέγεθος της απίστευτης απάτης που διαπράττεται καθημερινά εις βάρος των ανυποψίαστων ασθενών!

Για το λόγο αυτό, η DHI Global Medical Group ζητά από τους ασθενείς να είναι πολύ προσεκτικοί: Η άμεση εμφύτευση μαλλιών εκτελείται και προσφέρεται αποκλειστικά από τα κέντρα DHI και όχι από οποιαδήποτε μη DHI κλινική / γιατρό!

 

Φθηνά πακέτα που ... κοστίζουν!

Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών σε παράνομες κλινικές στην Τουρκία είναι οικονομικές αλλά έχουν ως αποτέλεσμα τραγικά αποτελέσματα και ως εκ τούτου έχουν επώδυνες συνέπειες τόσο για την ψυχολογία των ασθενών όσο και για την τσέπη τους. Επομένως, τις περισσότερες φορές, η "φθηνή λύση" αποδεικνύεται "καταστροφική" αφού το αποτέλεσμα χρειάζεται άμεση επισκευή με περισσότερες από μία παρεμβάσεις όταν αυτό είναι εφικτό. Για όλους αυτούς τους λόγους, οι ασθενείς που υποφέρουν από απώλεια μαλλιών δεν πρέπει να ξεχνούν ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια ιατρική πράξη που πρέπει να εκτελείται μόνο από έμπειρους και πιστοποιημένους γιατρούς.

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp