Πόσα μοσχεύματα χρειάζονται για μια καλή μεταμόσχευση μαλλιών;

grafts

Πόσα μοσχεύματα χρειάζονται για μια καλή μεταμόσχευση μαλλιών;

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

''Πόσα μοσχεύματα χρειάζομαι;'' είναι μόνο μία από τις πολλές ερωτήσεις που μας κάνουν για την αποκατάσταση μαλλιών. Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν την έρευνά τους πριν έρθουν στην κλινική και έχουν ήδη μια ιδέα για το πόσα μοσχεύματα «χρειάζονται» για να επιτύχουν μια καλή μεταμόσχευση μαλλιών. Μια «καλή» μεταμόσχευση μαλλιών σημαίνει ένα πυκνό και φυσικό αποτέλεσμα.

Θα εξηγήσουμε γιατί η προσπάθεια υπολογισμού του αριθμού μοσχευμάτων που θα χρειαστείτε από τις πληροφορίες που βρίσκετε στο διαδίκτυο μπορεί να εξαπατήσει και την επιστήμη που αφορά τον υπολογισμό του αριθμού των μοσχευμάτων που πραγματικά χρειάζεστε.

grafts

Πρώτο βήμα: Αξιολόγηση της τριχόπτωσης

Το πρώτο βήμα για να μάθετε το σωστό αριθμό μοσχευμάτων που χρειάζεστε για μια μεταμόσχευση μαλλιών, για να επιτύχετε τη σωστή πυκνότητα και 100% φυσικό αποτέλεσμα, είναι να συμβουλευτείτε έναν DHI Total Care Consultant για το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού διάγνωσης σας, θα αξιολογηθεί το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας. Όσοι έχουν παχύτερα μαλλιά μπορεί να χρειάζονται λιγότερα μοσχεύματα για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η έκταση της απώλειας μαλλιών σας θα μετρηθεί, το ιατρικό ιστορικό σας θα ληφθεί υπόψη και θα γίνει μια σωστή διάγνωση για την απώλεια μαλλιών σας. Για να ταξινομήσετε την έκταση της τριχόπτωσης, χρησιμοποιείται η κλίμακα Norwood (εικόνα παρακάτω).

Με όλες αυτές τις πληροφορίες, θα γίνει σωστός υπολογισμός για τον αριθμό των μοσχευμάτων που απαιτούνται για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. ΑΛΛΑ, ο αριθμός αυτός θα είναι διαφορετικός για κάθε κλινική που επισκέπτεστε. ΓΙΑΤΙ? Επειδή τα ποσοστά επιβίωσης ποικίλλουν σημαντικά μεταξύ των κλινικών και εκείνων με χαμηλά ποσοστά επιβίωσης, θα αυξηθεί ο αριθμός των μοσχευμάτων που απαιτούνται για να αντισταθμιστεί. Θα θέλατε να πληρώσετε 5000+ μοσχεύματα όταν το 10-50% αυτών δεν επιβιώνουν;

dignosis

Που διαφέρει η DHI

Το DHI Medical Group διαθέτει τη μεγαλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα αποκατάστασης μαλλιών, 49 χρόνια στον κλάδο και 75 κλινικές παγκοσμίως. Η τεχνογνωσία, οι διαδικασίες και οι τεχνικές της DHI επιτυγχάνουν τα βασικά ποσοστά επιβίωσης στον κλάδο.

Η DHI επιτυγχάνει σταθερά πάνω από 95% ποσοστό επιβίωσης έναντι ρυθμών βιομηχανίας που κυμαίνονται μεταξύ 50-90%. Αυτό το υψηλό ποσοστό επιβίωσης οδηγεί σε λιγότερα μοσχεύματα που χρειάζονται.

Ο υψηλός βαθμός επιβίωσης DHI επιτυγχάνεται με:

  • Πατενταρισμένη τεχνική - η πιο λεπτομερής μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών.
  • Η χρήση του HypothermosolTM – η DHI είναι η μόνη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στην Θεσσαλονίκη που χρησιμοποιεί HypothermosolTM στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών μας, η οποία διατηρεί το ρυθμό επιβίωσης των τριχών έως και 100%.
  • Όλες οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται από την αρχή μέχρι το τέλος από έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό DHI, όχι από βοηθούς.
  • Κατά την εξαγωγή, κάθε μόσχευμα μπορεί να έχει πολλαπλούς θύλακες τριχών. Η τεχνική DHI δεν επιτρέπει ποτέ την κοπή και το διαχωρισμό του μοσχεύματος, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη των τριχοθυλακίων που μειώνει τον ρυθμό επιβίωσης.
  • Οι περισσότερες επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών της DHI μπορούν να γίνουν σε μία μόνο ημέρα και οι ασθενείς συνήθως μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία εντός μιας εβδομάδας.

doctor

Κλείστε μια δωρεάν διάγνωση

Το να ρωτήσετε πόσα μοσχεύματα χρειάζεστε δεν είναι μια απλή ερώτηση. Ο αριθμός των μοσχευμάτων που απαιτούνται για μια καλή μεταμόσχευση μαλλιών θα διαφέρει για όλους, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές για κάθε ασθενή. Η διαδικασία διάγνωσης της τριχόπτωσης είναι σημαντική καθώς επιτρέπει τη σωστή διάγνωση, αξιολόγηση, την ευκαιρία να συζητήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να αξιολογήσετε την καταλληλότητά σας για μεταμόσχευση μαλλιών.

Για να κλείσετε ραντεβού και να μάθετε το σωστό αριθμό μοσχευμάτων που χρειάζεστε και το κόστος για τη μεταμόσχευση μαλλιών σας, απλά κάντε κλικ σε ένα από τα παρακάτω κουμπιά. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 2310224693.

Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ Διάγνωση

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp