Μέμος Μπεγνής: Η DHI είναι εγγύηση!

begnis dhi

Μέμος Μπεγνής: Η DHI είναι εγγύηση!

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους και γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής τηλεόρασης που φυσικά κάνει ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να διατηρείται πάντα κομψός, λαμπερός και σε φόρμα.

Ο λόγος για τον Μέμο Μπεγνή, τον δημοφιλή ηθοποιό που εμπιστεύθηκε την DHI για την τριχόπτωση που τον ταλαιπωρούσε και έλυσε το πρόβλημα του μια για πάντα, αποκτώντας ξανά πλούσια και υγιή μαλλιά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος την Ιατρική Ομάδα της DHI  το αποτέλεσμα της θεραπείας τριχόπτωσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία ενώ η εμπειρία ήταν απολαυστική και αξέχαστη αφού ένιωσε απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά.

begnis dhi

«Όσοι ακολουθούμε το επάγγελμα του ηθοποιού γνωρίζουμε καλά πως ο αισθητικός παράγοντας είναι πολύ σημαντικός αφού είμαστε συνέχεια εκτεθειμένοι μπροστά στον τηλεοπτικό φακό ή πάνω στην θεατρική σκηνή. Ωστόσο, κάθε άνθρωπος οφείλει να νοιάζεται για την υγεία και την εμφάνιση του, ανεξάρτητα από το επάγγελμα που ακολουθεί. Προσωπικά, δίνω μεγάλη βάση στη σωστή διατροφή, γυμνάζομαι συχνά και ασφαλώς, προσέχω την υγεία των μαλλιών μου. Έτσι, όταν παρατήρησα πως είχα αδύνατα μαλλιά αποφάσισα να μην μείνω με σταυρωμένα χέρια. Και τότε, εμπιστεύθηκα την DHI» τόνισε ο ταλαντούχος ηθοποιός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ψυχολογικές επιπτώσεις της τριχόπτωσης. «Όλοι οι άνδρες μετά τα 40, φοβούνται πως κάποια στιγμή θα χάσουν τα μαλλιά τους. Πρόκειται για ένα θέμα αισθητικό που έχει άμεση σχέση με την υγεία και την αυτοπεποίθηση. Έτσι κι εγώ, το είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και αναρωτιόμουν τι θα συμβεί στο μέλλον. Όμως, από τη μέρα που μίλησα με την Ιατρική Ομάδα της DHI, σταμάτησα να σκέφτομαι αρνητικά. Ήμουν σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά και πράγματι, δεν διαψεύστηκα.»

Σήμερα, ο Μέμος Μπεγνής δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και καλεί όσους πάσχουν από τριχόπτωση να εμπιστευτούν το πρόβλημα τους στους ειδικούς της DHI.

begnis dhi

«Πλέον, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως η DHI είναι εγγύηση. Από την πρώτη στιγμή, η Ιατρική Ομάδα αλλά και όλο το προσωπικό της DHI με κέρδισε με τον επαγγελματισμό του και παράλληλα με έκανε να αισθανθώ απόλυτη ασφάλεια. Πριν μου προτείνουν συγκεκριμένη θεραπεία, πραγματοποιήσαμε το διαγνωστικό τεστ DSA που ίσως ήταν το πιο καθοριστικό βήμα. Στη συνέχεια, όλα κύλησαν ιδανικά.  Σήμερα, είμαι πολύ χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό πως οι φίλοι και γνωστοί μου έχουν μείνει έκπληκτοι από τη φυσικότητα και ορισμένοι μάλιστα, δεν πιστεύουν πως έχω ακολουθήσει κάποια θεραπεία. Το πιο σημαντικό είναι πως εγώ, νιώθω ευτυχισμένος και μιλώντας από προσωπική εμπειρία, συστήνω ανεπιφύλακτα την DHI».

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp