Το DHI Medical Group στις 58 "Ones To Watch" εταιρείες στην Ελλάδα

eba awards 2019

Το DHI Medical Group στις 58 "Ones To Watch" εταιρείες στην Ελλάδα

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Ο Όμιλος DHI Medical Group έχει συμπεριληφθεί  για δεύτερη φορά στην ευρωπαϊκή λίστα επιχειρηματικής αριστείας 'Ones to Watch' στην Ευρώπη σε έναν κατάλογο που δημοσιεύτηκε από τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων, έναν από τους μεγαλύτερους και μεγαλύτερους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο. Το DHI Medical Group διακρίθηκε καθώς επιδεικνύει εξαιρετικό επίτευγμα σε μία από τις 18 κατηγορίες Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων και αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες του προγράμματος για καινοτομία, επιτυχία και ηθική.

Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων, δήλωσε: "Οι εταιρείες που επιλέχθηκαν ως 'Ones to Watch' είναι οι πιο εμπνευσμένες, επιτυχημένες και δυναμικές στην Ευρώπη". Συνέχισε: "Το ταλέντο και η επιμονή στην καρδιά αυτών των επιχειρήσεων δημιουργούν θέσεις εργασίας και οδηγούν στην ευημερία της Ευρώπης. Αυτός ο κατάλογος αριστείας 'Ones to Watch' αποτελεί σημείο αναφοράς της επιτυχίας για την υπόλοιπη ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα." Οι εταιρείες στον κατάλογο 'Ones to Watch' προέρχονται από όλους τους τομείς από τη μεταποίηση έως τη λιανική, τη γεωργία στην τεχνολογία και όλα τα μεγέθη, από νεοσύστατες επιχειρήσεις σε επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων ευρώ. Το DHI Medical Group θα έχει τώρα την ευκαιρία να ανταγωνιστεί σε μία από τις 18 κατηγορίες των φετινών Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων για να γίνει ο εθνικός νικητής στη χώρα τους. Εάν είναι επιτυχείς, θα λάβουν μέρος στο Τελικό Gala τον Δεκέμβριο του 2019, όπου θα ανακοινωθούν οι τελικοί 18 Ευρωπαίοι νικητές.

Ο Όμιλος DHI Medical Group έχει διακριθεί ως 'Ones To Watch' για την κατηγορία βραβείων: 'The Germany Trade and Invest Award for International Expansion'. Το DHI Global Medical Group είναι ένας ιατρικός όμιλος εξειδικευμένος στην αποκατάσταση μαλλιών με πάνω από 75 κλινικές παγκοσμίως και 49 χρόνια εμπειρίας που προσφέρει επαναστατικές θεραπείες για την τριχόπτωση των ανδρών και των γυναικών μέσω ενός προγράμματος που εξυπηρετεί τις προσωπικές τους ανάγκες και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε κάθε προσδοκία. Οι πιστοποιημένοι ειδικοί του DHI Global Medical Group έχουν εκπαιδευτεί από την Ακαδημία DHI, το πρώτο πλήρες εκπαιδευτικό ίδρυμα στον κόσμο για την αποκατάσταση μαλλιών. Η τεχνική DHI Direct Hair Implantation Technique διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και το DHI Implanter δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη. Aσθενείς από όλο τον κόσμο επιλέγουν τη DHI ως τον καλύτερο προορισμό για μεταμόσχευση μαλλιών. Η DHI Global είναι η NO 1 επιχείρηση franchise για την αποκατάσταση μαλλιών στον κόσμο λόγω του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών και των τεχνικών καινοτομίας που προσφέρει.

Διαβάστε περισσότερα για το DHI Medical Group εδώ

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp