Το DHI GLOBAL MEDICAL GROUP ανακηρύχθηκε «ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» στα European Business Awards 2019!

eba awards 2019

Το DHI GLOBAL MEDICAL GROUP ανακηρύχθηκε «ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» στα European Business Awards 2019!

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Η DHI Global Medical Group βραβεύτηκε με τον τίτλο 'National Winner' στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων 2019, έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο.

Επιλέχθηκε ανάμεσα σε 2.753 επιχειρήσεις που ονομάστηκαν ως «Ones to Watch» σε έναν κατάλογο επιχειρηματικής αριστείας που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο και επιλέχθηκε ως Εθνικός Πρωταθλητής από μια ομάδα ανεξάρτητων κριτών συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών ηγετών, πολιτικών και ακαδημαϊκών. Είναι η καλύτερη επιχείρηση στην Ελλάδα στην κατηγορία «Βραβείο Γερμανίας Εμπορίου & Επενδύσεων για Διεθνή Επέκταση» και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού.

Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων, δήλωσε: "Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και το DHI Global Medical Group είναι ένας κορυφαίος ηγέτης στον τομέα του. Η επιλογή ως εθνικού πρωταθλητή σημαίνει ότι παρουσιάζετε μεγάλη καινοτομία, ηθική και επιτυχία και είστε μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Ευχόμαστε στο DHI Global Medical Group την καλύτερη τύχη στον τελικό γύρο. "

Το DHI Global Medical Group θα κατευθυνθεί στην Βαρσοβία της Πολωνίας στις 3 και 4

eba awards 2019

Δεκεμβρίου για να ολοκληρώσει έναν τελικό γύρο κρίσης και συμμετοχής τόσο σε μια Διάσκεψη Κορυφής που θα ασχοληθεί με επιχειρηματικά ζητήματα όσο και στην τελετή Gala όπου οι νικητές της γενικής κατηγορίας για τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία 2019 θα ανακοινωθούν.

Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία είναι τώρα στο 12ο έτος και ο κύριος σκοπός του είναι να υποστηρίξει την ανάπτυξη μιας ισχυρότερης και πιο επιτυχημένης επιχειρηματικής κοινότητας σε όλη την Ευρώπη. Φέτος, εξέτασε πάνω από 120.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες. Οι χορηγοί και οι εταίροι περιλαμβάνουν την Inflexion, τη Γερμανία Trade & Invest και την Cision PR Newswire.

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp