Milestones

Από το 1970 μέχρι σήμερα – Κυρίαρχος του κλάδου

Το DHI Global Medical Group μετράει 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της αποκατάστασης μαλλιών. Με 75 κλινικές παγκοσμίως, έχει καταφέρει να βοηθήσει πάνω από 260.000 ανθρώπους που αντιμετώπιζαν προβλήματα τριχόπτωσης.

Με εκτεταμένη έρευνα, σωστή εκπαίδευση, μεθοδευμένη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία εδώ και 50 χρόνια, το DHI Global Medical Group κατέχει την πρώτη θέση σε καινοτομίες και πρακτικές του κλάδου και αναπτύσσει συνεχώς νέες τεχνικές και εργαλεία για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Ιστορική διαδρομή

 

O κύριος Κώστας Π. Γιώτης ιδρύει την DHI Global Medical Group. Η πρώτη κλινική DHI ήταν στο Palo Alto, της Καλιφόρνια

 

 

H DHI ανοίγει την πρώτη κλινική στην Ευρώπη, την DHI Αθήνας.

Στη φωτογραφία ο κ. Κωνσταντίνος Γιώτης με τον γιο του, στο πρώτου του γραφείο στην DHI Αθήνας.

 

Το DHI Global Medical Group επεκτείνεται στην Γαλλία.

Στη φωτογραφία, η DHI παρουσιάζει το πρόγραμμα διάγνωσης της τριχόπτωσης στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

 

Η DHI παρουσιάζει το  micro grafting, μία από τις πρώτες τεχνικές αποκατάστασης μαλλιών βασικής μικροχειρουργικής.

 

Εργαστήριο με τον καθηγητή R. Nordstorm, συγγραφέα του πρώτου βιβλίου σχετικά με τα μοσχεύματα τρίχας.

 

Ο καθηγητής Y.C.Kim βραβεύεται από τον πρόεδρο της DHI κ. Κωνσταντίνο Γιώτη για την έρευνα του στο Πανεπιστήμειο της Κορέας.

 

Ο καθηγητής J.C.Kim, ο κ. Κωνσταντίνος Γιώτης και ο κ. R.Shiell, πρώην πρόεδρος του ISHR.

 

Ο καθηγητής  O' Tar Norwood παρουσιάζει για πρώτη φορά την κλίμακα Norwood στην  DHI Αθήνας.

 

Η DHI γίνεται η πρώτη κλινική για τα μαλλιά που απονέμεται με πιστοποίηση ISO 9002, έναν ορισμό διασφάλισης ποιότητας που αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για ένα συνεπές επίπεδο ποιότητας αναγνωρισμένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

 

Οι καθηγητές. J.C. Choi και Y.C. Kim, εφευρέτες του "Choi Transplanter"

 

Ο καθηγητής  O'Tar Norwood στο 4ο συνέδριο DHI.

 

Το DHI Global Medical Group παρουσιάζει το  DHI implanter, επιτρέποντας βελτιώσεις στη βιωσιμότητα των τριχοθυλακίων.

 

Η DHI Medical Group αναπτύσσει την FUE (Follicular Unit Extraxtion) σε συνδυασμό με μερικούς από τους πιο σημαντικούς γιατρούς στη βιομηχανία αποκατάστασης μαλλιών

 

Ο κ. Κωνσταντίνος Γιώτης στο συνέδριο προσώπου στο Μιλάνο

 

Η τεχνική DIRECT IN αναπτύχθηκε ως απάντηση στις χειρουργικές καινοτομίες στην αντικατάσταση μαλλιών. Σε αυτή τη διαδικασία, μέχρι 2.000 τριχοθυλάκια εμφυτεύτηκαν στον ασθενή μέχρι 6 ώρες.

 

H τεχνικη SHF (Single Follicle Hair) που εισήχθη στις κλινικές DHI  ενσωματώθηκε ως ενίσχυση της Direct IN τεχνικής.

 

 

Το σύστημα διάγνωσης DHI Total Care System ξεκινάει, συνδυάζοντας εκτεταμένη έρευνα, προηγμένη διάγνωση, ανώτερη φροντίδα και την υπόσχεση υποστήριξης εφ όρου ζωή των πελατών μας.

 

Η κλινική της DHI Αθήνας  πιστοποιείται με ISO 9001: 2008 από την TUV AUSTRIA HELLAS, ένα αναγνωρισμένο Ευρωπαϊκό Οργανισμό.

 

Το DHI Medical Group εισήγαγε την άμεση εμφύτευση μαλλιών (Direct Hair Implantation), μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική, που θέτει νέα υψηλότερα και ποιοτικότερα πρότυπα στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών παγκοσμίως.

 

Ανοίγει νέα VIP κλινική στην Γλασκώβη, κεντρική κλινική για τη Σκωτία και τη Β. Αγγλία

 

Το DHI Medical Group συνεχίζει να πρωτοπορεί και να καινοτομεί στην επιστήμη αποκατάστασης μαλλιών, συνεισφέροντας αποτελέσματα και συμπεράσματας σχετικά με την τρέχουσα έρευνα και τις επερχόμενες ανακαλύψεις που μοιράζεται και παρουσιάζει τακτικά στις πιο διάσημες διασκέψεις επιστήμης των μαλλιών ανά τον κόσμο. Τον Ιανουάριο του 2012, η ​​DHI London Clinic ανανέωσε την Επιτροπή Πιστοποίησης της Ποιότητας της Φροντίδας. Τον Νοέμβριο του 2012, η ​​κλινική DHI Athens πιστοποιήθηκε με πιστοποιητικό ISO 9001: 2008 από την TUV AUSTRIA HELLAS.

 

Νεα VIP κλινική DHI Θεσσαλονίκης, κεντρική κλινική DHI για τη Β. Ελλάδα

 

Δημιουργήθηκε ένα νέο πρωτόκολλο PRP και το Direct-MPG παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία.

 

Η DHI υπογράφει συμφωνία σύνδεσης με το Urban Retreat στο Harrods και επεκτείνεται στις ΗΠΑ, το Νεπάλ, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν.

 

Το DHI Global Medical Group ενισχύει τις συνεργασίες με τα δημόσια πανεπιστήμια της Ευρώπης και συμβάλλει ενεργά στα μαθήματα.

 

Η DHI λαμβάνει ευρωπαϊκά και αμερικανικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα νέα εργαλεία άμεσης εμφύτευσης τρίχας.

 
European Business Awards 2015

Η DHI Global Medical Group έλαβε εθνικό βραβείο European Business Awards σε κατηγορία εξυπηρέτησης πελατών.

 
dhi award

Η DHI Scotland  αναγνωρίζεται με ετήσιο βραβείο με βάση τις αξιολογήσεις αξιοπιστίας των υπηρεσιών υγείας των ασθενών από την μηχανή αναζήτησης  WhatClinic.com

 
DHI Award

Η DΗΙ Θεσσαλονίκης κέρδισε βραβείο διεθνής επαγγελματικής αριστείας στο Ντουμπάι  στην κατηγορία της Υγείας στα International Business Excellence Awards. Το όραμα και η αφοσίωση στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών αναγνωρίζονται διεθνώς!

 
dhi award

Χρονιά των βραβείων για την DHI Scotland, καθώς κερδίζει το βραβείο "International Hair Clinic of the year 2018" και λίγες μέρες αργότερα το βραβείο "Scottish Hair Loss Clinic of the year 2018". Επίσης για 2η σερί χρονιά αναγνωρίζεται με ετήσιο βραβείο από την μηχανή αναζήτησης  WhatClinic.com

 
eba awards 2019

Η DHI κέρδισε το International Expansion Award στα European Business Awards 2019,  τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη τα οποία ως στόχο έχουν τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας η οποία αντιπροσωπεύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp