Μεσοθεραπεία

< Προβολή όλων των θεραπειών

Θεραπεία Μεσοθεραπεία


Treatment

Μεσοθεραπεία Μαλλιών

Στην DHI Θεσσαλονίκης χρησιμοποιούμε έναν νέο επαναστατικό τρόπο για την αποκατάσταση των μαλλιών, τη Μεσοθεραπεία μαλλιών. Πιο συγκεκριμένα, εγχέουμε πλάσμα στο τριχωτό του κεφαλιού με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας, έτσι ώστε να πυκνώσουν τα μαλλιά και να αναπτυχθούν και να δυναμώσουν οι τρίχες.

Steps

Η μεσοθεραπεία βήμα – βήμα

  1.  Παίρνουμε από τον ασθενή αίμα (λιγότερο από 50 ml)
  2.  Προχωράμε σε φυγοκέντρηση του αίματος και απομόνωση του πλάσματος, το οποίο είναι γεμάτο με αιμοπετάλια, θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ηλεκτρολύτες κ.α.
  3.  Χρησιμοποιούμε ενεργοποιητές DNA (θρομβίνη) για να ενεργοποιήσουμε το πλάσμα και ιόντα ασβεστίου για να το ενισχύσουμε, όπως για παράδειγμα χλωριούχο ασβέστιο
  4.  Εγχέουμε το πλάσμα στο μέρος που έχει προσβληθεί από τριχόπτωση. Έτσι, τα μαλλιά που βρίσκονται εκεί πυκνώνουν και δυναμώνουν, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η ανάπτυξη νέων μαλλιών.

Η μεσοθεραπεία είναι ιδανική όχι μόνο για να εξασφαλιστεί ότι τα μαλλιά θα δυναμώσουν και θα παραμείνουν στη θέση τους, αλλά και για να αναπτυχθούν νέα τριχοθυλάκια σε περιοχές όπου υπάρχει αραίωση μαλλιών ή χνούδι.

Επιπλέον, ο συνδυασμός της μεσοθεραπείας μαλλιών με θεραπεία μεταμόσχευσης μαλλιών, φέρνει ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, δυναμώνοντας τα μαλλιά που υπάρχουν ήδη στην περιοχή, αλλά τονώνοντας και τον ρυθμό ανάπτυξης των εμφυτευμένων τριχοθυλάκιων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp