Medical Tourism

Thessaloniki: The Silicon Valley of Hair Restoration

Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα για μια ζωή

Η DHI Thessaloniki προσφέρει επαναστατικές θεραπείες τριχόπτωσης για την τριχόπτωση των ανδρών και των γυναικών μέσω ενός προγράμματος που εξυπηρετεί τις προσωπικές σας ανάγκες και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Οι πιστοποιημένοι ειδικοί της DHI Θεσσαλονίκης θα συμβάλλουν στο σχεδιασμό και την εφαρμογή εξατομικευμένης θεραπείας.


Η DHI Θεσσαλονίκης είναι μέλος του DHI Medical Group, το οποίο είναι αφιερωμένο στην έρευνα διάγνωσης και θεραπείας της τριχόπτωσης για περισσότερο από 48 χρόνια. Στόχος μας είναι η συνεχής ανάπτυξη επαναστατικών μεθόδων και θεραπειών για την απώλεια μαλλιών και τις διαταραχές του τριχωτού της κεφαλής, μέσω της πολυεπίπεδης διάγνωσης. Το DHI Global Medical Group αριθμεί 65 κλινικές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της DHI Θεσσαλονίκης, καθιστώντας την την πιο ευπροσάρμοστη, εξελιγμένη και πιο εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα για την θεραπεία της τριχόπτωσης στον κόσμο. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 202.000 ασθενείς με τριχόπτωση σε όλο τον κόσμο, άντρες και γυναίκες έχουν υποβληθεί σε θεραπεία από το DHI Medical Group.

Επισκόπηση της μεταμόσχευσης μαλλιών DHI

Με την DHI Direct Hair Implantation οι θύλακες τρίχας εμφυτεύονται μία προς μία απευθείας στην περιοχή αραίωσης που πρέπει να καλυφθεί.

Κάθε θύλακας τρίχας τοποθετείται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, γωνία και βάθος, χάρη στο εργαλείο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας DHI, το DHI Implanter, παρέχοντας 100% φυσικά αποτελέσματα και μέγιστο ρυθμό ανάπτυξης στην αποκατάσταση μαλλιών. Οι εμφυτευμένες τρίχες συνεχίζουν να αναπτύσσονται καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου και δεν πέφτουν. Η όλη διαδικασία εκτελείται από γιατρούς (όχι βοηθούς) εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους από την Ακαδημία Αποκατάστασης μαλλιών του Λονδίνου, τη μοναδική Ακαδημία στον κόσμο στην αποκατάσταση μαλλιών και κάτω από τα αυστηρά πρωτόκολλα τυποποίησης της DHI που έχουμε θέσει για να εξασφαλίσουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

clinic

only by doctors

Πακέτα μεταμόσχευσης μαλλιών DHI

 
Στη DHI Θεσσαλονίκης, τα all-inclusive πακέτα μεταμόσχευσης μαλλιών ξεκινούν από μόλις 2000 € και περιλαμβάνουν:
Δωρεάν online διάγνωση
με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο της DHI.
Διάγνωση
με τον σύμβουλο σας κατά την άφιξή σας στην Ελλάδα (αν χρειαστεί).
Το κόστος της DHI Θεραπείας σας
Διαμονή
σε ξενοδοχείο 4-αστέρων κοντά στην κλινική
Όλες οι μεταφορές σας εντός Θεσσαλονίκης
καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας (από και προς το αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο και την κλινική).
24/7 γραμμή εξυπηρέτησης
με πιστοποιημένο σύμβουλο.
Μετεπεμβατική επιθεώρηση από το γιατρό σας
Όλες οι αξιολογήσεις (στην κλινική ή online) για 12 μήνες μετά τη συνεδρία

 

Γιατί να επιλέξω την DHI;

  • Στη DHI Θεσσαλονίκης χρησιμοποιούμε το προηγμένο διαγνωστικό σύστημα τριχόπτωσης DSA, επειδή πιστεύουμε ότι η σωστή διάγνωση είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη θεραπεία.
     
  • Η DHI Θεσσαλονίκης, ως μέλος του Ομίλου DHI Global Medical Group, καθιερώνει πρωτόκολλα Πρότυπης Λειτουργικής Διαδικασίας, τα οποία έχουν εισαχθεί από τον Όμιλο. Η DHI Global Medical Group και η DHI Thessaloniki είναι πιστοποιημένα με ISO και CQC καταχωρημένα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
     
  • Η DHI Θεσσαλονίκης είναι μέλος του DHI Global Medical Group, το οποίο ίδρυσε την πρώτη και μόνη Ακαδημία Αποκατάστασης Τριχόπτωσης στον κόσμο. Στόχος του είναι η σωστή εκπαίδευση των ιατρών και του ιατρικού προσωπικού μέσω εταιρικών σχέσεων με δημόσια ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και συμβάλλει ενεργά στα μαθήματα.

Αξιοθέατα και δραστηριότητες

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

museum of thessloniki

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία της Ελλάδας και το κεντρικό μουσείο της βόρειας Ελλάδας. Όλοι οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να βιώσουν τις μοναδικές συλλογές των αρχαίων αντικειμένων καθώς και τις πλούσιες και εξωστρεφείς πολιτιστικές τους δραστηριότητες.

 

Λευκός Πύργος της Θεσσαλονίκης

white tower

Ο Λευκός Πύργος της Θεσσαλονίκης είναι ένα μνημείο και μουσείο της προκυμαίας της πόλης της Θεσσαλονίκης, πρωτεύουσας της Περιφέρειας Μακεδονίας στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Λευκός Πύργος ανασχηματίστηκε ουσιαστικά και το εξωτερικό του ήταν ασβεστωμένο αφού η Ελλάδα κέρδισε τον έλεγχο της πόλης το 1912. Έχει υιοθετηθεί ως σύμβολο της πόλης.

 

Μουσείο βυζαντινού πολιτισμού

museum of byzantine culture

Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού έχει βραβευθεί με το Βραβείο Μουσείου του Συμβουλίου της Ευρώπης για το 2005, για τη σημαντική συμβολή του στην κατανόηση της ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς.

 

Μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Alexander the Great

Στην περιοχή της Νέας Παραλίας, ενός από τους πιο δημοφιλείς, γεμάτους ενεργειακούς χώρους της Θεσσαλονίκης, θα βρείτε το μνημείο μιας και των πιο διάσημων και σημαντικών προσωπικοτήτων όλων των εποχών. Ένα πρόσωπο που δημιούργησε έναν θρύλο ακούσει μέχρι σήμερα. Αυτό είναι το μνημείο του 3ου Αλέξανδρου, γνωστό ως "Μέγας Αλέξανδρος".

 

Περισσότερες ομορφιές της Θεσσαλονίκης

Λαδάδικα

ladadika

Κάστρα της Θεσσαλονίκης

castles of thessaloniki

Τσιμισκή

tsimiski shopping street

Η νέα προκυμαία της Θεσσαλονίκης

waterfront of thessaloniki

Παραδοσιακά μπαρ και ταβέρνες

bars and tavernas

Παραλίες της Χαλκιδικής

chalkidiki

Αρχίστε από τη δική σας ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένη Διάγνωση Τριχόπτωσης

Στη DHI Θεσσαλονίκης θεωρούμε πως η ορθή διάγνωση αποτελεί αφετηρία θεμελιώδους σημασίας για την επιτυχημένη και οριστική θεραπεία της τριχόπτωσης, για αυτό εφαρμόζουμε το εξελιγμένο διαγνωστικό σύστημα της τριχόπτωσης DSA.

Προκειμένου να ενημερωθείτε για το κόστος της εξατομικευμένης σας θεραπείας για την τριχόπτωση αλλά και οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί σχετικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και ένας ειδικός σύμβουλος της DHI Θεσσαλονίκης θα έρθει σε επαφή μαζί σας

Θέλετε να επισυνάψετε μια φωτογραφία ή ένα αρχείο;
Τα αρχεία πρέπει να είναι μικρότερα από 5 MB.
Επιτρεπτές καταλήξεις αρχείων: gif jpg jpeg png.
CAPTCHA
Παρακαλώ απαντήστε στο παρακάτω

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp