Ιστορική αναδρομή

  Ιστορική αναδρομή

Το DHI Medical Group το ιδρύθηκε το 1970 από τον Κωνσταντίνο Γιώτη. Εκείνη την περίοδο οι εξειδικευμένες κλινικές για τη θεραπεία της τριχόπτωσης και της αλωπεκίας ήταν ελάχιστες – όσες και τα δάκτυλα ενός χεριού.

Αυτό το τοπίο έχει αλλάξει, καθώς πλέον υπάρχουν χιλιάδες σχετικές κλινικές, με εκατοντάδες νέες κλινικές να δημιουργούνται κάθε χρόνο. Ωστόσο, η διάρκεια ζωής των περισσότερων εξ αυτών είναι πολύ μικρή, λόγω των λανθασμένων πρακτικών που χρησιμοποιούν.

Στην κλινική της DHI Θεσσαλονίκης, μέλος του DHI Medical Group έχουμε περάσει με επιτυχία το τεστ του χρόνου και συνεχίζουμε την πορεία μας για περισσότερα από 48 χρόνια. Εξελισσόμαστε συνεχώς και ισχυροποιούμε τη θέση μας, έχοντας ως γνώμονα το όραμα με το οποίο ξεκινήσαμε, την αποστολή αλλά και τις αξίες μας, κάτι που μας έχει χαρίσει διεθνή φήμη.

 

 

Πίστη στο Όραμα, στην Αποστολή αλλά και τις Αξίες μας

Παραμένουμε αφοσιωμένοι στο όραμα με το οποίο ξεκινήσαμε πριν από 50 χρόνια: στόχος μας είναι η φέρουμε την καινοτομία στην αποκατάσταση των μαλλιών, μέσα από τη συνεχή έρευνα, την παιδεία και τις επαναστατικές θεραπείες.

Αποστολή μας στη DHI Θεσσαλονίκης είναι να βοηθήσουμε την υγεία των ασθενών με αλωπεκία και τριχόπτωση, τηρώντας τις 7 αξίες που καθορίζουν την πορεία μας: πίστη στην επιστήμη, καινοτομία, παιδεία, διαφάνεια, αξιοπιστία, φροντίδα και αποτελεσματικότητα.

Ιδρύεται η μοναδική Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών στον κόσμο

Το 2003 δημιουργείται το μοναδικό ίδρυμα παγκοσμίως με σκοπό την εκπαίδευση ιατρών και ιατρικού προσωπικού πάνω στα ζητήματα και τις θεραπείες αποκατάστασης των μαλλιών. Από τότε, η London Hair Restoration Academy είναι η μοναδική ακαδημία που καλύπτει την ανάγκη για ένα πλήρους απασχόλησης ίδρυμα που να εκπαιδεύει σωστά και πολύπλευρα τους ιατρούς αλλά και το ιατρικό προσωπικό.

Μέχρι σήμερα, στα 15 χρόνια λειτουργίας της Ακαδημίας, περισσότεροι από 150 ιατροί και νοσοκόμες έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στις θεραπείες και διαδικασίες αποκατάστασης των μαλλιών.

Επίσης, η DHI Θεσσαλονίκης ως μέλος του DHI Global Medical Group συνεργάζεται με ευρωπαϊκά Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ευρώπης και συμμετέχει στα μαθήματα διατηρώντας ενεργό ρόλο.

Βραβεύσεις & Διακρίσεις

Η DΗΙ Θεσσαλονίκης έχει κερδίσει το International Business Excellence Awards 2018 για Wellbeing and Health, από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία σε παγκόσμιο επίπεδο, Patient Service Award 2017 από τη Whatclinic.com,  το European Business Awards 2014-15 και διεκδικεί ακόμη 2 βραβεία ως η καλύτερη κλινική μεταμφύτευσης μαλλιών στην Ευρώπη για το 2018.

Η DHI Θεσσαλονίκης προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τα καλύτερα αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp