Ιατρικό Προσωπικό

Ιατρικό Προσωπικό

Apostolos Paganos MD
Plastic Surgeon - DHI Thessaloniki Medical Director

Ο Δρ. Παγανός είναι ο Ιατρικός Διευθυντής της DHI Θεσσαλονίκης, έχει ειδικότητα Πλαστικός Χειρουργός και είναι ενεργό μέλος της DHI Certified Medical team για πάνω από 7 χρόνια. Έχει εκτελέσει με επιτυχία περισσότερες από 1.500 μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Είναι GMC registered και πιστοποιημένος από την Ακαδημία αποκατάστασης μαλλιών του Λονδίνου.

Διαβάστε περισσότερα  
George Gounaris MD
Plastic Surgeon – DHI European Medical Director

Ο Δρ Γούνναρης είναι ο Πανευρωπαϊκός Ιατρικός Διευθυντής της DHI, με ειδικότητα στην Πλαστική Χειρουργική και ένας Master Hair Surgeon για την DHI Medical Group. Είναι εγγεγραμμένος στο GMC και είναι πιστοποιημένος από την Ακαδημία αποκατάστασης μαλλιών του Λονδίνου και είναι ενεργό μέλος της DHI Certified Medical team για πάνω από 16 χρόνια. Έχει εκτελέσει πάνω από 5.000 διαδικασίες αποκατάστασης μαλλιών.

Διαβάστε περισσότερα  
Elza Bankovska MD
Dermatologist – DHI Master Specialist

 

Η Δρ. Elza Bankovska είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος και DHI Master Specialist για περισσότερα από 15 χρόνια με πάνω από 5.000 επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Η εμπειρία της περιλαμβάνει τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος διαφορετικών τύπων αλωπεκίας τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Η Δρ. Elza Bankovska MD συμμετέχει στο Όραμα επέκτασης της DHI σε όλα τα Κέντρα DHI παγκοσμίως και είναι επίσης μέλος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Έρευνας της DHI.

Είναι GMC registered και πιστοποιημένη από την Ακαδημία αποκατάστασης μαλλιών του Λονδίνου.

Διαβάστε περισσότερα  
Georgiadou Μatina MD
DHI Medical Specialist

Η Δρ Γεωργιάδου είναι DHI Specialist στην DHI Θεσσαλονίκης από το 2019 και πιστοποιημένη από την Ακαδημία αποκατάστασης μαλλιών του Λονδίνου. Έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες επιτυχημένες συνεδρίες μεταμόσχευσης μαλλιών στη DHI Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα  

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp