Επέμβαση

doctor

 

Προετοιμασία για τη θεραπεία σας

Κατά την άφιξή σας στην κλινική, θα συναντήσετε τον πιστοποιημένο σύμβουλο της DHI που θα σας παρουσιάσει στην ιατρική ομάδα που θα πραγματοποιήσει τη μεταμόσχευση μαλλιών σας.

Η νοσηλεύτρια της DHI θα σας συνοδεύσει για λούσιμο και κούρεμα μαλλιών (προαιρετικά) και στη συνέχεια θα προχωρήσετε στην αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η μεταμόσχευση.

Η όλη θεραπεία εκτελείται από γιατρό εκπαιδευμένο στην Hair Restoration Academy του Λονδίνου για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η επιτυχία της θεραπείας του ασθενούς.

Κατά τη διάρκεια της φάσης εξαγωγής μπορείτε να ακούσετε μουσική της επιλογής σας, ενώ κατά τη διάρκεια της φάσης εμφύτευσης μπορείτε να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε μια ταινία.

Μεταξύ αυτών των δύο φάσεων θα έχετε ένα σύντομο διάλειμμα για το μεσημεριανό γεύμα σας και στη συνέχεια θα οριστικοποιήσετε με τον γιατρό τον σχεδιασμό και τη κατανομή των τριχοθυλακίων.

Στο τέλος της θεραπείας, ένα μέλος της ομάδας θα συζητήσει μαζί σας τις απλές μετεπεμβατικές οδηγίες για να εξασφαλίσει ότι μπορούν να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Τα στάδια της διαμονής σας στην DHI

  • Καλωσόρισμα στην κλινική
  • Γνωριμία με την ιατρική ομάδα
  • Κούρεμα (εάν είναι απαραίτητο) και λούσιμο μαλλιών
  • Φάση εξαγωγής τριχοθυλακίων
  • Διάλειμμα για φαγητό
  • Σχεδιασμός και κατανομή
  • Φαση εμφύτευσης τριχοθυλακίων
  • Μετεπεμβατικές οδηγίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατανοήστε τα βήματα της διαδικασίας με τη μέθοδο DHI Direct

Εξαγωγή, ταξινόμηση, σχεδιασμός και εμφύτευση. Μια διαδικασία υψηλής ακρίβειας.

 

 

Η φάση της εξαγωγής

Τα τριχοθυλάκια εξάγωνται ένα προς ένα από την δότρια περιοχή χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο μιας χρήσης διαμέτρου 1 χιλιοστού ή λιγότερο. 

 

Η ταξινόμηση των τριχοθυλακίων

Τα τριχοθυλάκια κρατούνται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και σε διάλυμα που ενισχύει την ανάπτυξή τους μετά την τοποθέτηση. Με την τεχνική της DHI τα τριχοθυλάκια δεν υπόκεινται σε διαχωρισμό ή κοπή.

 

 

Η φάση της εμφύτευσης

Τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται απευθείας στην περιοχή που πάσχει από τριχόπτωση χρησιμοποιώντας ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εργαλείο, το DHI Implanter, επίσης με διάμετρο 1 χιλιοστό ή λιγότερο, χωρίς προηγούμενη δημιουργία οπών ή σχισμών.

Με το DHI Implanter, οι γιατροί μπορούν να ελέγχουν το βάθος, την κατεύθυνση και τη γωνία τοποθέτησης κάθε μοσχεύματος. Έτσι, τα νέα μαλλιά δεν πέφτουν, τα μοσχεύματα ζουν περισσότερο και η τελική εμφάνιση είναι 100% φυσική.

 

 

 

 

Η σημασία του σχεδιασμού

Σε μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι απόλυτα φυσικό. 

Για να το πετύχουμε αυτο, ο γιατρός χρησιμοποιεί ένα μαθηματικό τύπο που του υποδεικνύει τον αριθμό των τριχοθυλακίων που χρειάζεται να εξαχθούν τα οποία θα είναι είτε μονά είτε πολλαπλά, για να πετύχει το φυσικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της εμφύτευσης. 

Η τοποθέτηση των τριχών στη δεύτερη φάση κατανέμεται σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα κάθε ανάγκης του ασθενούς μας. Η ακρίβεια των εργαλείων DHI καθιστά δυνατό τον έλεγχο της γωνίας, της κατεύθυνσης και του βάθους των εμφυτευμένων τριχών για να μας δώσει το φυσικό αποτέλεσμα.

 

 

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp