Εμφύτευση στο Σώμα

< Προβολή όλων των θεραπειών

Θεραπεία Εμφύτευση στο Σώμα


Body Hair Restoration

To DHI Medical Group προσφέρει τη δυνατότητα να εμφυτεύσετε τριχοθυλάκια από το τριχωτό της κεφαλής σας στο σώμα σας. Εμφύτευση στο στήθος, και σε αλλα σημεία του σώματος. Παράλληλα μπορείτε να καλύψετε ουλές και ατέλειες με τη μέθοδο μεταμόσχευσης της DHI.

Εμφύτευση στο σώμα βήμα – βήμα

  1. Ο πιστοποιημένος γιατρός σημειώνει με μεγάλη προσοχή τα σημεία όπου θα πραγματοποιηθεί η εμφύτευση στο σώμα.
  2. Γίνεται υπολογισμός της ποσότητας και του είδους των τριχοθυλακίων που είναι απαραίτητα για να επιτευχθεί εμφύτευση με 100% φυσικό αποτέλεσμα.
  3. Γίνεται εξαγωγή των τριχοθυλακίων από την περιοχή που έχει οριστεί ως δότης. Τις περισσότερες φορές η περιοχή αυτή είναι το πίσω μέρος της κεφαλής.
  4. Γίνεται τοποθέτηση των τριχοθυλακίων στα σημεία του σώματος που έχει ορίσει στο πρώτο βήμα ο γιατρός σε συνεργασία με τον ασθενή.
  5. Τα τριχοθυλάκια που χρησιμοποιήθηκαν για την εμφύτευση αναπτύσσονται φυσιολογικά και δεν υπάρχει πλέον πιθανότητα να πέσουν.

Με το ειδικό εργαλείο DHI implanter μπορεί να οριστεί το βάθος, η γωνία και η κατεύθυνση που θα έχουν τα εμφυτευμένα τριχοθυλάκια. Έτσι πραγματοποιείται η εμφύτευση στο σώμα με 100% φυσικό αποτέλεσμα.

 

 

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp