Μεταμόσχευση Μαλλιών DHI

< Προβολή όλων των θεραπειών

Θεραπεία Μεταμόσχευση Μαλλιών DHI


dhi tree

Σκεφτείτε ένα δέντρο χωρίς φύλλα

100% Φυσικό Αποτέλεσμα για μια Ζωή

Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών DHI Direct χρησιμοποιεί υγιή τριχοθυλάκια, τα οποία εμφυτεύονται το καθένα ξεχωριστά στην περιοχή της τριχόπτωσης. Τα τριχοθυλάκια αντλούνται από το πίσω μέρος της κεφαλής, όπου στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει υποστεί αραίωση μαλλιών.

Ένα ειδικό εργαλείο, το DHI implanter, ορίζει την κατεύθυνση, το βάθος και την κλίση που θα μπει το κάθε τριχοθυλάκιο, με στόχο ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει μια ζωή. Μετά την τοποθέτησή τους, τα τριχοθυλάκια ακολουθούν την κανονική πορεία ζωής τους, με αποτέλεσμα την φυσική τους ανάπτυξη.

Υπεύθυνοι για την εκτέλεση της παραπάνω μεθόδου είναι γιατροί που έχουν λάβει πιστοποίηση από την Ακαδημία της DHI στο Λονδίνο και οι οποίοι τηρούν τα αυστηρά πρωτοκόλλα τυποποίησης της ποιότητας του DHI Medical Group. Έτσι, επιτυγχάνεται φυσικό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση ασθενή με τριχόπτωση ή ανδρογενετικού τυπου αλωπεκία.

 

 

Τα στάδια της Μεταμόσχευσης Μαλλιών Direct Hair Implantation

 

Εξαγωγή

Τα τριχοθυλάκια επιλέγονται και εξάγονται ένα προς ένα από το πίσω μέρος του κεφαλιού χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο διάμετρου 1 χιλιοστού ή και μικρότερης.

 

Διατήρηση

Τα τριχοθυλάκια διατηρούνται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και σε ειδικό διάλυμα που ενισχύει την ανάπτυξή τους μετά την τοποθέτηση. Δεν διαχωρίζουμε, δεν κόβουμε και δεν επεξεργαζόμαστε τα μοσχεύματα ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανός κίνδυνος.

 

Τοποθέτηση

Τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται ένα προς ένα απευθείας στην περιοχή που υποφέρει από τριχόπτωση με τη χρήση του DHI Implanter, χωρίς προηγούμενη δημιουργία οπών ή σχισμών, για να παρέχει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.
#fff
Why DHI

Η Ασφάλεια πρώτα

Κάθε διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών στην DHI Θεσσαλονίκης τηρεί αυστηρά πρωτόκολλα που εξασφαλίζουν ασφάλεια 100%.

Why DHI

Χωρίς πόνο

Για την μεταμόσχευση των τριχοθυλακίων, τα απαραίτητα εργαλεία είναι εξαιρετικά μικρά (με διάμετρο 1 χιλιοστό και κάτω) με αποτέλεσμα ο ασθενής να μην νιώθει πόνο.

Why DHI

100% Φυσικό Αποτέλεσμα

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση μαλλιών ορίζουν την κατεύθυνση, το βάθος και την κλίση στην οποία θα εμφυτευθεί κάθε τριχοθυλάκιο, ώστε να επιτευχθεί 100% φυσικό αποτέλεσμα.

Why DHI

Ανάπτυξη για μια ζωή

Κάθε τριχοθυλάκιο εξετάζεται προσεκτικά ώστε να είναι υγιές και να μπορεί να συνεχίσει την φυσική ροή ανάπτυξής του για μια ζωή, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πιθανότητα να πέσει.

Why DHI

Υψηλά ποσοστά βιωσιμότητας

Έρευνες που κάναμε έδειξαν ότι με τη μέθοδο αποκατάστασης μαλλιών της DHI Θεσσαλονίκης, πάνω από 90% από τα τριχοθυλάκια που έχουν εμφυτευθεί ακολουθούν μια φυσική πορεία ζωής χωρίς να πέσουν, συγκριτικά με άλλες μεθόδους που διατηρούν ένα ποσοστό της τάξεως του 50%-70%.

Why DHI

Πιστοποιημένοι ειδικοί

Κάθε στάδιο της μεθόδου απασχολεί μόνο γιατρούς που έχουν περάσει από εκπαίδευση και έχουν λάβει πιστοποίηση από την Ακαδημία της DHI.

#8EC7C7
Μεταμόσχευση Μαλλιών:
FUT, FUE ή DHI?
#DAD7DE

Υπάρχουν πολλές τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών. Από την FUT (strip) όπου μια λωρίδα δέρματος αφαιρείται από το πίσω μέρος του κεφαλιού αφήνοντας μια μεγάλη ουλή, μέχρι την FUE (Follicular Unit Extraction) της οποίας το αποτέλεσμα υστερεί σε πυκνότητα, φυσικότητα και ασφάλεια, και την AFUE (Automatic Follicular Unit Extraction), η επιλογή μπορεί να είναι περίπλοκη. Η τεχνική DHI είναι μια εξέληξη της παραδοσιακής FUE.

Χάρη στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευση των γιατρών της, την αυστηρή τυποποίηση και τα πρωτόκολλα, την ακρίβεια των εργαλείων της, ειναι μη επεμβατικη για το δερμα και τα τριχοθυλακια και εγγυάται στον ασθενή τη μέγιστη δυνατή φύτρωση και πυκνότητα με 100% φυσικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί κάποιος να επιλέξει την μέθοδο της DHI;
DHI since 1970
Αναπτύχθηκε από την Διεθνή Ιατρική Ομάδα της DHI, πρωτοπόρα στη διδασκαλία, την έρευνα, τη διάγνωση και τη θεραπεία των διαταραχών της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής από το 1970.
No incisions with DHI
Δεν υπάρχει πόνος, δεν υπάρχουν τομές, δεν υπάρχουν ουλές. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε έχουν διάμετρο διάτρησης μικρότερη από 1mm και δεν δημιουργούμε τομές ή τρύπες υποδοχής στην δότρια περιοχή.
Continuous training
Η τεχνική DHI απαιτεί, εντατική, αυστηρή και συνεχή εκπαίδευση. Όλοι οι γιατροί μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι σε αυστηρά πρωτόκολλα και η DHI είναι ειδικός στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.
Better results than FUE OR FUT
Το 30% των ασθενών της DHI είναι άνθρωποι που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει την παραδοσιακή μεταμόσχευση FUT ή FUE και θέλουν να διορθώσουν τα αποτελέσματα που είναι αφύσικα ή μη ικανοποιητικά.
Smooth execution and result
Αυτή είναι η εγγύηση της καλλιτεχνικής διαχείρισης της μεταμόσχευσης σας από την εξαγωγή έως την εμφύτευση. Ο γιατρός σας διαχειρίζεται τη διαδικασία μεταμόσχευσης από το Α έως το Ω, πράγμα που εγγυάται ομαλή εκτέλεση και αποτέλεσμα.
Guarantee of excellence
Η DHI είναι κατά κύριο λόγο εγγύηση αριστείας και διαφάνειας. Η μέθοδος DHI είναι μια τυποποιημένη μέθοδος που ακολουθεί ένα αυστηρό πρωτόκολλο, το οποίο μπορείτε να ακολουθήσετε σε όλη τη διαδικασία.

Οι διαφορές της μεθόδου DHI & των άλλων τεχνικών μεταμόσχευσης μαλλιών

Η FUT (Follicular Unit Transplantation ή strip), FUE (Follicular Unit Extraction) ή AFUE (Automatic follicular unit extraction με το ρομπότ Artas ή το NeoGraft) έχουν τη φήμη ότι εστιάζουν κυρίως στην φάση της εξαγωγής σε βάρος της τοποθέτησης, η οποία είναι πολύ σημαντική.

Στην DHI, πολλοί παράγοντες κάνουν τη διαφορά:

 • Χρησιμοποιούμε εξαιρετικά ακριβή εργαλεία ειδικά σχεδιασμένα για και από την DHI.
 • Μπορούμε να καλύψουμε μια πολύ ευρεία περιοχή.
 • Η μέθοδος των εμφύτευσης μας επιτρέπει μια ταχεία φύτρωση, ορατή από τις πρώτες εβδομάδες.
 • Η τεχνική μας για τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι ανώδυνη και χωρίς ουλές.
 • Υπολογίζουμε τον αριθμό των τριχών αντί των τριχοθυλακίων, πράγμα που εμποδίζει την παραπλάνηση του ασθενούς.
 • Έχουμε την ικανότητα να εμφυτεύουμε έως και 10.000 τρίχες σε μία συνεδρία.​

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους:

 • Δεν παίρνουμε μια λωρίδα του τριχωτού της κεφαλής.
 • Δεν χρησιμοποιούμε νυστέρι.
 • Δεν υπάρχουν τρύπες, σχισμές ή τομές στην λήπτρια περιοχή, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές FUT & FUE
 • Σε αντίθεση με το FUT και το FUE όπου οι βοηθοί ή οι τεχνικοί παρεμβαίνουν στη διαδικασία μεταμόσχευσης, με την DHI, μόνο ένας πιστοποιημένος γιατρός θα πραγματοποιήσει όλα τα στάδια της μεταμόσχευσης από την αρχή μέχρι το τέλος.
 • Τα τριχοθυλάκια δεν αλλοιώνονται ποτέ και τα πολλαπλά τριχοθυλάκια δεν τεμαχίζονται ποτέ. Επίσης διατηρούνται σε διάλυμα HypoThermosol παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των μεταμοσχεύσεων οργάνων.

Το καινοτόμο DHI implanter

Κάθε τριχοθυλάκιο τοποθετείται ξεχωριστά και άμεσα στην πάσχουσα περιοχή με το DHI implanter, την ειδικά σχεδιασμένη κατασκευή για εμφύτευση μαλλιών και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
Πλήρης Διαχείριση
Με το DHI implanter, ο γιατρός μπορεί να ελέγχει πόσο βαθιά, με ποια κλίση και προς ποια κατεύθυνση εισχωρεί το κάθε μόσχευμα. Έτσι, οι νέες τρίχες δεν πέφτουν, τα μοσχεύματα ζουν περισσότερο και η τελική εμφάνιση είναι 100% φυσική.
Μικρό μέγεθος
Το DHI Implanter διαθέτει άκρη με διάμετρο ίση ή και μικρότερη από1 χιλιοστό. Έτσι, κάθε θεραπεία πραγματοποιείται χωρίς πόνο και χωρίς κίνδυνο.
Απευθείας στην περιοχή
Η άμεση εμφύτευση των τριχοθυλακίων με το DHI implanter εξασφαλίζει εντελώς φυσική εμφάνιση, χωρίς τομές ή οπές υποδοχής στην πάσχουσα περιοχή.
Ειδική κατασκευή
Το DHI implanter είναι αποτέλεσμα ειδικής κατασκευής από την DHI, προμηθευμένη σε Ευρώπη και Αμερική. US Patent #8,801,743 B2 EU Patent #EU 2234550

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp